ГОРЕЩА ОФЕРТА !!!
×

Caprice - Walking on air

Caprice - Walking on air

26.6.2023

CAPRICE е немска фирма, основана през 1990 година и се нарежда сред лидерите производители на модни и комфортни обувки.   Фирмата е един от водещите центрове за разработка и технологично развитие в производството на обувки.

Оригиналният дизайн, удобството и качеството на изработка позволяват на бранда да поставя високи стандарти в класа на удобните обувки.

Девизът на компанията „ Walking on air” или „ Ходене по въздуха“ олицетворява философията на обувките CAPRICE. Благодарение на използването на висококачествена естествена кожа и водещи немски технологии / всички защитени с европейски патенти/ , обувките са не само комфортни, но ви се струва, че ходите не по земята, а по въздуха.

Моделите на  CAPRICE са предназначени за съвременната жена, която е изкушена от модата, обича красивите обувки и цени техния комфорт в ежедневието.Съчетанието мода и удобство не си противоречи, а по-скоро е предизвикателство за дизайнерите и технолозите на фирмата , подтиквайки ги постоянно да разработват и внедряват  иновативни методи в производството. Още едно преимущество на обувките CAPRICE е, че повечето модели се предлагат в номерация с половин размер.

Стелка ОN AIR

В защитената с европейки патент стелка  on AIR повече от 300 въздушни мехурчета  гарантират оптималната  циркулация на въздуха и идеален климат за вашите крака всяка стъпка. Друг плюс : омекотяващият ефект на мехурчетата облекчава тежестта в цялото тяло.

 

Antishokk

Внедрената от CAPRICE въздушна  камера  е система в тока на обувките, която абсорбира натоварването при всяка стъпка с повече от 50 процента. Оn AIR Antishokk  технологията ефективно защитава вашия гръб, междупрешленните  дискове  и стави. Веки ден.

BLUE GRIP

Отлично сцепление и подобрена устойчивост при плъзгане благодарение на иновативната конструкция на подметката. Специално изработената технология на отделните  ламели  /сектори / в комбинация с вдлъбнатия начин на захващане  осигуряват  по-добро прилепване към различни повърхности.
Стъпването е по-стабилно благодарение на еластичните иновативни елементи, адаптиращи се към различни повърхности.

Blue Oxygen
Революционен климат за вашите крака

Осигурява приток на свеж въздух към обувката благодарение на отворите на Blue Oxygen подметката и непрекъснато снабдява въздушните камери на ОnAIR стелката с кислород. Пружиниращият ефект на стелката позволява влагата от изпотяване да се изпари през отворите.Всичко това гарантира приятна свежест и сухота при ходене.

 Назад към "ИНТЕРЕСНО ОТ БОНИТО"
newsletter

АБОНИРАЙ СЕ
ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН

Научавайте първи за всички промоции
и оферти на нашия сайт.