ГОРЕЩА ОФЕРТА !!!
×

Програма за лоялни клиенти

 

ПРОГРАМА ЗА ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ „БОНИТО КЛУБ“

Уважаеми клиенти, създадохме тази програма за лоялни клиенти за всички Вас, които сте избрали  нас за партньор. С изборът си Вие ни задължавате да бъдем взискателни и старателни още преди да закупите продуктите, които Ви предлагаме. За да направим пазаруването  при нас още по-приятно, Ви предлагаме настоящата програма за лоялни клиенти „БОНИТО КЛУБ“, която ще следи стойността на направените от Вас покупки и ще предостави възможност да се възползвате от отстъпки от цените на продуктите.

При достигане на общ размер на сума от закупените продукти /Бонус натрупан оборот/, както следва:

-   500 лева – отстъпка   3% за следващи покупки
-   700 лева – отстъпка   4% за следващи покупки
- 1000 лева – отстъпка   5% за следващи покупки
- 1200 лева – отстъпка   6% за следващи покупки
- 1400 лева – отстъпка   7% за следващи покупки
- 1600 лева – отстъпка   8% за следващи покупки
- 1800 лева – отстъпка   9% за следващи покупки
- 2000 лева – отстъпка 10% за следващи покупки

Размерът на натрупания оборот се изчислява като сума от всички направени от Вас покупки, без значение дали продуктите са нова колекция или такива с вече намалени цени. Информация за размера на бонуса, който ще Ви предоставим по смисъла на настоящата програма ще получавате още в момента на финализиране на направената от Вас заявка, както и чрез съдържанието на потвърдителния имейл от наша страна.

Задължително условие за участие в програмата е да сте регистрирани!

 

 

ПРОГРАМА „КУПИ И СПЕСТИ“

Вече 3-та година е в сила Програмата за лоялни клиенти „БОНИТО КЛУБ“ за всички Вас, които сте избрали нас за партньор. Тази програма следи стойността на направените от Вас покупки и предоставя възможност да се възползвате от отстъпки, от цените на продуктите/ /Бонус натрупан оборот/ от 3 до 10% в зависимост от оборота. Екипът на BONITO SHOP не престава да търси и открива допълнителни стимули за Вас и бележи началото на 2022 година с ново предложение - Програма „Купи и спести“.

Програма „Купи и спести“ е най-вече благодарност и възнаграждение за нашите клиенти, за тяхното постоянство и лоялност. Знаем колко много обичате да пазарувате от BONITO SHOP и вярваме, че благодарността за Вашата лоялност е важна!

Новата ни надградена програма за лоялност е създадена с цел да дадем възможност на клиентите ни да трупат допълнителни отстъпки, които да използват при следваща покупка.

В стремежа си да направим програмата лесна, съдържанието и се свежда до следното:

Отстъпките СЕ комбинират с Bonito Club!

 

След финализиране на поръчката, ще получите отделен имейл с промоционален код със съотвения процент отстъпка. Промокодовете могат да бъдат използвани за вече намалени продукти, с програма за лоялни клиенти Bonito Club, но не могат да се комбинират с други промоционални кодове.

Важно: Задължително условие да се възползвате от програмата е да сте посочили коректен е-mail адрес за да е възможно да Ви изпратим промокода осигуряващ отстъпката за следваща поръчка.

newsletter

АБОНИРАЙ СЕ
ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН

Научавайте първи за всички промоции
и оферти на нашия сайт.