ГОРЕЩА ОФЕРТА !!!
×

За нас

Защо да купя от Bonito shop – защото е най-изгодно!!!

- 10% при първа покупка

- „Бонито клуб“ – отчитаме покупките ви – до -/минус/10% за натрупан оборот

- Програма „Купи и спести“ :

Отстъпките СЕ комбинират с Bonito Club!

- Зона „Гореща оферта“:

При покупка на:

Отстъпката е от ОБЩАТА ЦЕНА.

- „Открий синята точка“ – акция предлагаща много изгодна покупка!

- Атрактивни зони „Промоции“ и „Аутлет

Всяка покупка от Bonito shop генерира оборот в „Бонито клуб“ и промокодове в Програма „Купи и спести“.

- Всички модели са налични

- Нашите продавач - консултанти са отлично подготвени, с много опит,  познават  в детайли продуктите, имат доказани умения да комуникират и винаги ще ви дадат правилния съвет и ще ви помогнат и в най - комплицирания случай при вашия избор.

- Безплатна доставка

Станете клиент на Bonito shop – защото е най-изгодно!!!

 

„Бонито „ ЕООД е българска фирма създадена през 2007 г. с основна дейност търговия с обувки и аксесоари.

Основната ни цел винаги е била, е и ще бъде да предлагаме качествени обувки от доказани европейски производители, чиито продукти притежават следните характеристики:

Продуктите, които предлагаме, са внимателно  подбрани, разнообразни - от спортни, ежедневни до официални модели с изключителен комфорт . В течение на годините и с активната помощ на Вас - нашите клиенти, ние развиваме спектъра на предлаганите модели, така че да удовлетворим и най - специфичните желания. Нашите продавач - консултанти са отлично подготвени, с много опит,  познават  в детайли продуктите, имат доказани умения да комуникират и винаги ще ви дадат правилния съвет и ще ви помогнат и в най - комплицирания случай при вашия избор.

Ситуирани сме в гр. Русе, основният ни магазин е с адрес: гр. Русе, ул. „Олимпи Панов“ 6 . 

Създадохме този електронен магазин, за да сме по-близо до многобройните си клиенти от цялата страна. На разположение сме 24 часа , 7 дни в седмицата.

Да стъпвате удобно е наш основен приоритет.

 

e-mail: sales@bonito.bg

тел.: 0889 200 690

 

На 14.07.2020г. Бонито ЕООД стартира изпълнението на договор за безвъзмездна финансова помощ с номер BG16RFOP002-2.073-3900-C01по програма BG16RFOP002-2.073 Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19.

Целта на проекта е с получената подкрепа да бъде осигурен оперативен капитал за предприятието за справяне с последиците от пандемията COVID-19. Очаква се постигане на положителен ефект за преодоляване на икономическите последствия от кризата и гарантиране на стабилност на работните места.

Срокът на договора за БФП е от 14.07.2020г до 14.10.2020г и е на стойност 10 000.00лв, от които 8 500.00лв европейско финансиране и 1 500.00лв национално финансиране.

 

Проект  BG16RFOP002-2.073-3900-C01, финансиран от Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

newsletter

АБОНИРАЙ СЕ
ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН

Научавайте първи за всички промоции
и оферти на нашия сайт.